Andelskassens historie

Østervrå Andelskasse blev stiftet i 1981 og har sit virkeområde i region Nordjylland, som det eneste pengeinstitut med hovedsæde i Østervrå. Andelskassen blev dannet som en klassisk andelskasse, hvor det lokale fællesskab og samarbejde var fundamentet.

I 2017 skiftede Østervrå Andelskasse navn til DIN Andelskasse og er i dag, det eneste pengeinstitut med hovedsæde i Østervrå. Andelskassen har stadig sit primære virkeområde i Nordjylland, men via samarbejdspartnere tilbydes enkelte standard produkter over hele Danmark.

DIN Andelskassen er et niche pengeinstitut, hvis fokusområde er boligfinansiering og indlån.

Vision:

DIN Andelskasse ønsker at være en selvstændig andelskasse, der skaber værdier for kunder, andelshavere, samarbejdspartnere og medarbejdere. Det er Andelskassens vision at være en attraktiv og velrenommeret samarbejdspartner med en god basis indtjening og med fokus på kreditstyring.

Mission:

Det er DIN Andelskasses mission at være en attraktiv finansiel samarbejdspartner for både private og mindre virksomheder. 

​Værdier:

Værdierne i DIN Andelskasse bygger på troværdighed, ansvarlighed og faglig kompetence som grundlag for et sundt forretningsmæssigt grundlag samt tryghed for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

DIN Andelskasse bygger på følgende grundlæggende værdier:
• Vi er troværdige
• Vi er ansvarlige
• Vi er fagligt kompetente
• Vi er beslutsomme

Firmaoplysninger

DIN Andelskasse

Vesterbro 54, 3. sal

9000 Aalborg

​CVR: ​2425 5670

E-mail: kontakt@dinandelskasse.dk
Telefon: 98 95 20 88

Åbningstider

Åbent på telefon:

Mandag - Fredag:

kl​. 10 - 14

Kundemøde efter aftale.

Vil du kontaktes?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt