Andelskassens historie

Østervrå Andelskasse blev stiftet i 1981 og har sit virkeområde i region Nordjylland, som det eneste pengeinstitut med hovedsæde i Østervrå. Andelskassen blev dannet som en klassisk andelskasse, hvor det lokale fællesskab og samarbejde var fundamentet.

I 2017 skiftede Østervrå Andelskasse navn til Din Andelskasse og er i dag, det eneste pengeinstitut med hovedsæde i Østervrå. Andelskassen har stadig sit primære virkeområde i Nordjylland, men via samarbejdspartnere tilbydes enkelte standard produkter over hele Danmark.

Din Andelskassen er et niche pengeinstitut, hvis fokusområde er boligfinansiering og indlån.

Mission:

Det er Din Andelskasses mission at være en attraktiv finansiel samarbejdspartner for både private og mindre virksomheder. Desuden ønsker Din Andelskasse at være en effektiv andelskasse som kan give hurtige og konstruktive svar. 

Vision:

Din Andelskasse ønsker at være en selvstændig andelskasse, der skaber værdier for kunder, andelshavere, samarbejdspartnere og medarbejdere. Det er Andelskassens vision at være en attraktiv og velrenommeret samarbejdspartner med en god basis indtjening og med fokus på kreditstyring.

​Værdier:

Værdierne i Din Andelskasse bygger på troværdighed, ansvarlighed og faglig kompetence som grundlag for et sundt forretningsmæssigt grundlag samt tryghed for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Firmaoplysninger

Din Andelskasse

Vrængmosevej 1

9750 Østervrå

​CVR: ​2425 5670

E-mail: kontakt@dinandelskasse.dk
Telefon: 98 95 20 88

Åbningstider​

Åbent på telefon:
​Mandag - torsdag: 10.00 - 16.00

Fredag:                    10.00 - 15.30

Kundemøde efter aftale.

​Backoffice​

​Din Andelskasse

​Vesterbro 54, 3. sal

9000 Aalborg

Vil du kontaktes?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt